Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με την Aegean σε ολόκληρη την Ελλάδα με έκπτωση 20% !

Τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης έρχονται να μας ανανεώσουν ! Ο απρίλιος είναι ο μήνας των ταξιδιών.

 

Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης, επισκεφτείτε τις Κυκλάδες που φημίζονται για τις παραλίες και τα παραδοσιακά ασπροβαμμένα κυβόσχημα σπίτια τους, πάρτε μια γεύση από την αριστοκρατικής αύρα των Δωδεκανήσων, ταξιδέψτε στην όμορφη συμπρωτεύουσα και σε όποιον άλλον προορισμό σας ενδιαφέρει.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα  μέσα από το travelplanet24.com με έκπτωση 20%.

 

Κρατήσεις μέχρι 23.03.2013
Πτήσεις από 01.04.2013 μέχρι 30.04.2013

 

 

*H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 23/03/2013 για πτήσεις με την Aegean από 01/04/2013 έως και 30/4/2013.

**Η έκπτωση 20% πραγματοποιείτε επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων.Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%.

***Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.Πίσω στις Ανακοινώσεις