Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με Swiss στην ονειρική Νέα Υόρκη από 453€ μετ' επιστροφής

 

Την αποκαλούν το «Μεγάλο Μήλο», το κέντρο του κόσμου και την "Πόλη που δεν κοιμάται ποτέ" .

 

Η Νέα Υόρκη είναι για κάποιους απλά η πόλη που ζουν και εργάζονται, για άλλους πάλι όνειρο ζωής να βρεθούν κάποτε σ’αυτή… Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και που ζει έντονα όλους τους μήνες του χρόνου.

 

Χαθείτε στο Central Park και απολαύστε στο Subway μουσικούς του δρόμου να παίζουν κάθε είδους μουσική. Η πλατεία των Times Square δεσπόζει στο Midtown και κερδίζει οποιονδήποτε. Εντυπωσιακές μαρκίζες θεάτρων, μαγαζιών & διαφημίσεων συνθέτουν το σκηνικό. Ουσιαστικά πρόκειται για το Broadway και την 7η λεωφόρο με τα πολλά θέατρα και μαγαζιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεί κάποιος μια μουσική ή θεατρική παράσταση που δεν θα καλύπτει τα γούστα του.

 

Επειδή τα μέρη που πρέπει κάποιος να δεί είναι πάρα πολλά, θα σας προτείναμε μία διαδρομή με τα τουριστικά διώροφα λεωφορεία.  Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε επίσης τους ουρανοξύστες Empire State building & Chrysler building, τη γέφυρα του Brooklyn, το κτήριο του ΟΗΕ, την China town & την Little Italy (τις συνοικίες των μεταναστών Κινέζων & Ιταλών), την περίφημη (και πολύ επίκαιρη τελευταία) Wall Street και το λιμάνι.

 

Η νέα προσφορά της Swiss μέσα από το travelplanet24.com σάς ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη από 453€ μετ' επιστροφής !

 

Κάθε δρομολόγιο στους δρόμους της, δίνει και μια εμπειρία, μια μυρωδιά, μια γεύση, ένα συναίσθημα.

 

 

Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 02.04.2013

Πτήσεις από 01.10.2013 μέχρι 13.12.2013

 

*Μέγιστη διαμονή: 3 μήνεςΠίσω στις Ανακοινώσεις