Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με -30% στη Μόσχα, Βιέννη, Πράγα και τη Γερμανία με την Aegean

Πετάξτε με 30% έκπτωση από Aθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα για το εξωτερικό με την Aegean μέσα από το travelplanet24.com.

 

Συγκεκριμένα :

Από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μόσχα, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη

Aπό/προς Αθήνα προς Βιέννη & Πράγα

Από/προς Καλαμάτα προς Μόναχο

πετάτε μέσα από το travelplanet24.com με έκπτωση έως 30%.

 

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι 4/12/12 και για πτήσεις από 08.01.2013 μέχρι 21.03.2013.


Κάντε κράτηση τώρα!
 

Διευκρινήσεις προσφοράς:

 

- Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μόσχα, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη, από/προς Αθήνα προς Βιέννη και Πράγα και από/προς Καλαμάτα προς Μόναχο για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

- Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 4/12/12 για πτήσεις με την Aegean από 08/01/2013 έως και 21/03/2013.

- Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%. 

- Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Ο ναύλος δεν συμπεριλαμβάνει χρέωση κάρτας πληρωμής.Πίσω στις Ανακοινώσεις