Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με -15% στην πολυπρόσωπη Γενεύη με την Aegean

 

Η Γενεύη, η πόλη των διπλωματών όπως την αποκαλούν, είναι μια ακόμη πανέμορφη και πολυπρόσωπη πόλη της Ελβετίας.Θεωρείται σημαντική πόλη λόγω της παρουσίας πολυάριθμων διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της ευρωπαϊκής έδρας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). 

 

Χάρη στην σπουδαία οικονομική της ανάπτυξη, η Γενεύη αποτελεί πρότυπο για πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης, θεωρείται και ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα εμπορίου. Στη Γενεύη βρίσκονται περίπου 200 διεθνείς οργανισμοί, με σημαντικότερο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος βρίσκεται στο Parc de l' Ariana, στη δυτική πλευρά της πόλης.

 

Μια ακόμη ονομασία που προσδίδουν στη Γενεύη είναι και «Πόλη των πάρκων». Το μεγαλύτερο πάρκο της είναι το Mon Repos το οποίο φαντάζει σαν ένας καταπράσινος εξώστης κοντά στην λίμνη, όπου υπάρχουν κρήνες, αγάλματα, και διάφορα μεγαλοπρεπή κτίρια.

 

Η νέα προσφορά της Swiss μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στην Γενεύη με 15% έκπτωση !

 

Κατά την παραμονή σας στην Γενεύη, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο πάρκο με κάθε είδος φυτά. Επίσης, αξίζει να δείτε το μνημείο της Μεταρρύθμισης. Πρόκειται για ένα σημαντικό και εντυπωσιακό αξιοθέατο της πόλης. Από εστιατόρια, θα σας προτείναμε το Perle du Lac στο ομόνυμο πάρκο, στην βόρεια πλευρά της λίμνης. Ωραίο είναι και το Le Lacustre ακριβώς δίπλα στην γέφυρα Mont Blanc.

 

Εξερευνήστε τα μυστηριώδη σοκάκια, περιηγηθείτε σε μεγαλοπρεπή κάστρα, απολαύστε τον καφέ ή το γεύμα σας σε ένα από τα υπαίθρια bistro ή κάντε μία αξέχαστη βαρκάδα στο φεγγαρόφωτο!

 

Κρατήσεις μέχρι 31.03.2013
Πτήσεις από 24.04.2013 μέχρι 30.06.2013

 

*Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα προς Γενεύη, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

**Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 31/03/2013 για πτήσεις με την Aegean από 24/04/2013 έως και 30/06/2013. Η έκπτωση 15% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας και επίναυλου καυσίμων.

***Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

 Πίσω στις Ανακοινώσεις