Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Update: Απεργιακές κινητοποιήσεις των πληρωμάτων της Lufthansa

Update 2: Το Ανεξάρτητο Σωματείο Αεροσυνοδών (UFO) έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία στα γερμανικά αεροδρόμια για την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου, από τις 00:01 μέχρι τις 24:00 το βράδυ. Ισχύουν όλα τα παρακάτω.

 

Update 1: Οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα λάβουν χώρα σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 στα αεροδρόμια Berlin-Tegel (5:00am-1:00pm οτπική ώρα), Frankfurt (06:00am - 02:00pm τοπική ώρα) και Munich (01:00am - 12:00pm τοπική ώρα).

 

---

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τη Lufthansa, ο οργανισμός πληρωμάτων καμπίνας (UFO) εξήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις για αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012. 

 

Λεπτομέρειες σχετικά με την απεργία και το πώς θα επηρεαστούν οι πτήσεις, θα δοθούν από το σωματείο των εργαζομένων λίγες ώρες πριν την έναρξη των κινητοποιήσεων.

 

Εμείς, ως travelplanet24.com, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη ενημέρωση, ανανεώνοντας την παρούσα ανακοίνωση το ταχύτερο δυνατόν. 

 

Σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, δεν έχει ανακοινωθεί καμία απεργιακή κινητοποίηση και ως εκ τούτου οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

Παρακαλούνται οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν αύριο με τη Lufthansa να επικοινωνούν απευθείας με την αεροπορική προς ενημέρωσή τους.

 Πίσω στις Ανακοινώσεις