Ιταλία

Ferry Map: Ita

Τοποθεσία:

Η Ιταλία είναι μια χώρα που βρίσκεται στη Μεσόγειο, στα νότια της Ευρώπης, η οποία συνορεύει με την Ελβετία και Αυστρία από βορρά, με την Γαλλία από την δύση και με την Σλοβενία από ανατολή.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ιταλία

Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα και είναι προσβάσιμη και με πλοίο, γεγονός που την καθιστά από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους Έλληνες. Από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ιταλίας είναι το Κολοσσαίο στη Ρώμη, ο Πύργος της Πίζας, τα κανάλια της Βενετίας που αποτελούν έναν κλασσικό ρομαντικό προορισμό και τα μουσεία στην Φλωρεντία. Είτε επισκεφθείτε την Ιταλία για να δείτε τα αξιοθέατα, είτε για να κάνετε τα ψώνια σας στο Μιλάνο, την πόλη της μόδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα θέλετε να φύγετε!

Η Ιταλία συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Ελλάδα από τα λιμάνια στο Μπάρι, την Ανκόνα, την Βενετία, την Τεργέστη και το Πρίντεζι. Στο Μπάρι μπορείτε να μεταβείτε από την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα, την Ζάκυνθο και την Σάμη Κεφαλλονιάς. Η Ανκόνα είναι προσβάσιμη από την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα και την Τεργέστη Ιταλίας. Από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην Βενετία, την Τεργέστη και το Πρίντεζι. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την μετάβαση σας στην Ιταλία είναι οι Minoan Lines, ANEK Lines, Super Fast Ferries, Ventouris Ferries και Anek Super Fast.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ιταλία

  • ANEK Lines
  • Minoan Lines
  • ANEK-Superfast
  • Super Fast Ferries

Ιταλία Λιμάνια

Ανκόνα - ANC
Μπάρι - BAR
Μπρίντεζη - BRI
Τριέστε - TRE
Βενετία - VEN
Παλέρμο - PLE
Νάπολη - NAP
Λιβόρνο - LIV
Πόρτο Τόρες - PTO
Σαλέρνο - SAL

Ιταλία Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Ιταλία

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ιταλία με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια της Ιταλίας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν την περιοχή με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ιταλία εύκολα και άμεσα!