Συνεργάτες

Πρόγραμμα Συνεργατών (Affiliates)


Κερδίστε χρήματα με την travelplanet24.com

Θέλετε να έχετε σημαντικά οφέλη και κέρδη μέσω ενός προγράμματος affiliate για ταξιδιωτικά προϊόντα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε, η travelplanet24.com είναι η σωστή επιλογή για την επιτυχία σας. Η travelplanet24.com αποτελεί τον ισχυρό συνεργάτη σας στην αγορά των ταξιδιών, καθώς κατέχει σημαντική θέση στην ελληνική διαδικτυακή ταξιδιωτική αγορά, διαθέτει κορυφαία προϊόντα και ανταγωνιστικά πακέτα προμηθειών.

Τι προσφέρουμε

· Ευρέως αναγνωρίσιμη επωνυμία με σημαντικό μερίδιο στην ελληνική διαδικτυακή αγορά ταξιδιών.

· Συχνές διαφημιστικές καμπάνιες σε έντυπα, ραδιόφωνο και ίντερνετ, οι οποίες αυξάνουν συνεχώς την αναγνωσιμότητα της travelplanet24.com στο ελληνικό κοινό.

· Ευρεία προσφορά προϊόντων και υψηλής τεχνολογίας μηχανές κρατήσεων, τα οποία προσφέρουν στην travelplanet24.com μια μοναδική θέση στην ελληνική διαδικτυακή αγορά ταξιδιών.

· Παροχή ευρείας γκάμας διαφημιστικού υλικού, για να αποκτήσετε σημαντικά οφέλη και κέρδη.

· Ενσωμάτωση του διαφημιστικού υλικού της travelplanet24.com αποκλειστικά στην ιστοσελίδα σας και σας δίνουμε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το σχέδιο στην ιστοσελίδα σας.

Πίνακας Προμηθειών:


Αεροπορικά Εισιτήρια 2.0 %
Ακτοπλοϊκά 1.38 %
Linkwise

Συχνές Ερωτήσεις


Πως μπορώ να εγγραφώ για να κερδίζω προμήθεια από την travelplanet24.com;
Προκειμένου να κερδίσετε προμήθεια με διαφημιστικό υλικό της travelplanet24.com, πρέπει να εγγραφείτε ως affiliate στην εταιρεία Linkwise. Έπειτα, μπορείτε να ενσωματώσετε όλο το διαφημιστικό υλικό της επιλογής σας από την travelplanet24.com με την δική σας ταυτότητα ανίχνευσης (tracking id) στην ιστοσελίδα σας. Για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, η ομάδα της Linkwise είναι διαθέσιμη για εσάς.

Πως μου εγγυάται ότι θα λάβω την προμήθεια μου;
Δε μετράμε τις κρατήσεις από μόνοι μας. Η Linkwise, ως ανεξάρτητο δίκτυο affiliate μετρά όλα τα κλικ, τις εμφανίσεις (impressions) και συναλλαγές, οι οποίες έγιναν μέσω της ιστοσελίδας σας. Το γεγονός αυτό, σας εγγυάται ότι θα λάβατε τα σωστά δεδομένα και προμήθεια.

Τη στιγμή που ένας επισκέπτης έρχεται στην travelplanet24.com μέσω της ιστοσελίδας σας, το κλικ θα καταγραφεί από το δίκτυο affiliate της Linkwise και θα αναγραφεί με το δικό σας affiliate-ID. Εάν ο επισκέπτης προβεί σε κράτηση, θα το δείτε μετέπειτα στις αναφορές σας στο Linkwise.

Τι γίνεται στην περίπτωση που σας φέρω ένα επισκέπτη και αυτός προβεί μετέπειτα σε κράτηση;
Και σε αυτήν την περίπτωση κερδίζετε προμήθεια. Κάθε επισκέπτης που έρχεται στην travelplanet24.com από την ιστοσελίδα σας λαμβάνει ένα cookie 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο 30 ημερών για κρατήσεις από επισκέπτες που έρχονται μέσω της ιστοσελίδας σας, και με την βοήθεια του cookie γνωρίζουμε εάν ο επισκέπτης προέρχεται από τη δική σας ιστοσελίδα και έτσι δε χάνετε προμήθεια.

Τι είδους διαφημιστικό υλικό είναι διαθέσιμο σε εμένα;
Έχετε την ευκαιρία να ενσωματώνετε διάφορα διαφημιστικά υλικά. Από απλό κείμενο, banner έως και μηχανή αναζήτησης.

Πρέπει να πληρώσω για να συμμετάσχω στο πρόγραμμα affiliate της Linkwise;
Όχι, δεν υπάρχει κόστος για να γίνετε μέλος του προγράμματος affiliate της Linkwise. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε και να κερδίσετε ανταγωνιστικά πακέτα προμηθειών.

Τι ποσοστό προμήθειας δίνετε για κάθε είδος ταξιδιού;
Θα σας πληρώσουμε προμήθεια για κάθε ολοκληρωμένη κράτηση. Παρακαλούμε, δείτε τον πίνακα προμηθειών μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πως γνωρίζω πόση προμήθεια έχω κερδίσει;
Μέσω της Linkwise, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αναφορές, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες με βάση τις εμφανίσεις (impressions), κρατήσεις, συναλλαγές και προμήθειες που κερδίζετε. Οι αναφορές αναβαθμίζονται καθημερινά.

Πόσο συχνά πληρώνομαι;
Η πληρωμή γίνεται από την Linkwise σε μηνιαία βάση για τις προμήθειες που έχετε κερδίσει.

Κερδίζω προμήθεια όταν κάνω προσωπικές κρατήσεις;
Ναι, όταν ολοκληρώνετε μια συναλλαγή με εμάς μέσα από την ιστοσελίδα σας, κερδίζετε το ίδιο ποσοστό προμήθειας για τη δικιά σας κράτηση, όπως θα κερδίζατε και στην περίπτωση που η κράτηση γινόταν από ένα επισκέπτη.

Κερδίζω προμήθεια και από ακυρώσεις;
Όχι. Εάν ο χρήστης ακυρώσει την συναλλαγή, ή η πιστωτική κάρτα δεν χρεωθεί λόγω ότι δεν είναι έγκυρη ή λόγω μη νόμιμης πιστωτικής κάρτας, ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί για κάθε προμήθεια που κερδίσατε για την συγκεκριμένη συναλλαγή.

Πως μπορώ να παρακολουθώ τις πωλήσεις μου;
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας μέσω των αναφορών σας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Linkwise όσο συχνά το επιθυμείτε.

Ποιος διεκπεραιώνει τις συναλλαγές και διαχειρίζεται την εξυπηρέτηση πελατών;
Η εταιρεία μας διεκπεραιώνει τις συναλλαγές και διαχειρίζεται την εξυπηρέτηση πελατών για όλους του χρήστες που εσείς φέρνετε στην ιστοσελίδα μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τους συνδέσμους (links) και τα banners μας στην ιστοσελίδα σας. Εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα!

Πως θα γνωρίζετε ότι οι χρήστες προέρχονται από την δική μου ιστοσελίδα;
Όλοι οι σύνδεσμοι (links) από την ιστοσελίδα σας στη δική μας ιστοσελίδα περιέχουν ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης, έτσι ώστε κάθε φορά που ένας χρήστης έρχεται σε εμάς μέσω της ιστοσελίδας σας, η Linkwise αναγνωρίζει ότι προέρχεται από εσάς κάθε φορά που πραγματοποιείται μια κράτηση. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο όταν εσείς τοποθετήσετε τους συνδέσμους (links) και τα banners, τα οποία θα βρείτε στην Linkwise.