Αεροπορικά Εισιτήρια Astra Airlines

Έτος Ίδρυσης: 5 Ιουλίου 2008

Κωδικός ΙΑΤΑ: Α2

Σύνολο προορισμών: 32

Αεροπορικές Συμμαχίες: -

Στόλος: 3 αεροσκάφη - 1 Airbus A320-200, 2 BAe 146-300

Προγράμματα επιβράβευσης: -

Astra Airlines Ιστορία

Η Astra Airlines ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Έχει λάβει την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για Air Operators, AOC, λειτουργώντας ύπο τους διεθνείς όρους ασφάλειας JAA/EASA.Διενεργεί προγραμματισμένες πτήσεις τσάρτερ και Incentive πτήσεις, βασισμένες σε αθλητικά γεγονότα, εμπορικές συμφωνίες, μουσικά-πολιτιστικά γεγονότα, ΙΤ ομάδες και μαθητικές πτήσεις.

Astra Airlines Hub Αεροδρόμια

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Γεγονότα & Αριθμοί

Η Astra Airlines κατέχει 2 αεροσκάφη jet BAe146 – 300 τύπου(112 συνολικά διαθέσιμες θέσεις) και ένα 1 Airbus A320-200.

Ορόσημα

Η Εταιρεία έλαβε την πιστοποίση EU OPS 1 Air Operator Certificate (AOC).

Astra Airlines Αεροδρόμια

Ελλάδα

1.Athens

2. Chania

3. Chios

4. Corfu

5. Cythera

6. Heraklion

7. Kalamata

8. Karpathos

9. Kos

10. Mikonos

11. Rhodes

12. Samos

13. Santorini

14. Sitia

15. Thessaloniki

16. Zakynthos

Γερμανία

17. Munich

18. Nuremberg

Καζακστάν

18. Astana

Ρωσία

19. Astrakhan

20. Kaliningrad

21. Kazan

22. Moscow

23. Nizhny Novrogod

24. Novosibirsk

25. Omsk

26. Perm

27. Roston-on-Don

28. Saint Petersburg

29. Samara

30. Saratov

31. Tyumen

32. Ufa

33. Volgograd

34. Voronezh

35. Yekaterinburg

Ισπανία

36. Barcelona

Ουκρανία

37. Donetsk

38. Kharkiv

39. Kiev

40. Lviv

41. Odessa


Astra Airlines - Θέσεις

Η Εταιρεία προσφέρει 2 τύπους θέσεων στους επιβάτες της:

Booking Class(με περιορισμούς) – Η αλλαγή ημερομηνίας επιτρέπεται. Οποιαδήποτε αλλαγή/τροποποίηση/ακύρωση κράτησης πρέπει να ολοκλήρωθει εντός 24 ωρών από την στιγμή του αιτήματος. Η αλλαγή είδους θέσεως δεν επιτρέπεται. Ακυρώσεις πτήσεων μπορούν να γίνουνε σε εκάστοτε περιόδους.

Booking Class(χωρίς περιορισμούς) – Η αλλαγή ημερομηνίας επιτρέπεται οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς επιπλέον χρέωση. Νέοι από 13 εώς 25 χρονών και τα μωρά από 2 εώς 12 χρονών έχουν έκπτωση.

Φθηνές Πτήσεις Astra Airlines - Κρατήσεις

Βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια της Astra Airlines χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης της travelplanet24 και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα! Διαλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμού, τις επιθυμητές ημερομηνίες και κάντε κράτηση για τις πιο φθηνές πτήσεις της Astra Airlines. Μετά την επιλογή της επιθυμητής πτήσης, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής (online με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητά) καθώς και να αναβαθμίσετε την εμπειρία και την ποιότητα του ταξιδιού σας αγοράζοντας ταξιδιωτική ασφάλιση και το ειδικό travel kit που παρέχει η travelplanet24. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο +30 211 107 97 99 καθώς και να στείλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Astra Airlines (air tickets) - Παραλαβή

Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών εισιτηρίων της Astra Airlines, σας αποστέλλεται sms καθώς και email επιβεβαίωσης της πτήσης σας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κράτησης σας. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά εκδίδονται τα αεροπορικά σας εισιτήρια, τα οποία από το 2007 είναι πλέον μόνο ηλεκτρονικά (e- air tickets). Για να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης, αρκεί να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και προαιρετικά τον κωδικό κράτησης της πτήσης σας.

Εισιτήρια Astra Airlines - Κρατήσεις

Γιατί να κάνω κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων της Astra Airlines με την travelplanet24; Αναζητήστε γρήγορα και εύκολα όλες τις διαθέσιμες πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις εξωτερικού της Astra Airlines και ενημερωθείτε για τα δρομολόγια της Astra Airlines μέσα από την travelplanet24. Γραφτείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές της Astra Airlines.