Αεροπορικά Εισιτήρια Air Moldova

Ίδρυση: 1993

Κωδικός ΙΑΤΑ: 9U

Σύνολο προορισμών: 20

Αεροπορικές συμμαχίες: -

Στόλος: 5 αεροσκάφη - Airbus A320-200, Embraer E190, Embraer E120

Προγράμματα επιβράβευσης: Air Moldova Club, Shop & Fly

Air Moldova Ιστορία

Η Air Moldova είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Μολδαβίας και ιδρύθηκε βάση Προεδρικής εντολής τον Ιανουάριο του 1993. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε στη τοπική βάση της Aeroflot.

Από την ίδρυση της, η Air Moldova έχει προβεί σε συνεχή εκσυγχρονισμό του στόλου της, αποκτώντας 3 αεροσκάφη Airbus A320 τον Σεπτέμβριο του 2003, τον Φεβρουάριο του 2004 και τον Μάρτιο του 2009.

Το 2010, η Air Moldova απέκτησε ένα αεροσκάφος Embraer E190 απευθείας από την γραμμή παραγωγής της. Το αεροσκάφος κατέφθασε στο αεροδρόμιο Chisinau International Airport στις 10 Μαϊου και κατά την διάρκεια της τελετής καλωσορίσματος, μετονομάστηκε σε Stefan cel Mare, αφότου η Air Moldova έγινε ΙΑΤΑ μέλος το 2004 και συμπεριλήφθηκε στην ΙΑΤΑ Operational Safety Audit (IOSA) τον Δεκέμβριο του 2008.

Air Moldova Hub Αεροδρόμια

Aeroportul Interenational Chisinau

Γεγονότα & Αριθμοί

Η Air Moldova διενεργεί προγραμματισμένες και τσάρτερ πτήσεις σε 20 προορισμούς.

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο αριθμός των επιβατών που ταξίδεψε με την Air Moldova αυξήθηκε κατά 330%.

Το 2012, η Air Moldova μετέφερε 506.000 επιβάτες, περισσότερο από το 50% της συνολικής αερομεταφοράς στην Μολδαβία.

Ορόσημα

Το 2006, η Air Moldova ενσωμάτωσε το e-ticketing για όλες τις πτήσεις και το 2007 συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στο CSI, οι οποίες πουλούσανε εισιτήρια διαδικτυακά.

Το 2008, η Air Moldova εγκαινίασε το πρόγραμμα "Air&Rail" συνδυάζοντας αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές για έναν προορισμό: Κισινάου - Φρανκφούρτη. Αργότερα, το πρόγραμμα επεκτάθηκε για την Μόσχα και το Λονδίνο.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Air Moldova με το όνομα "Air Moldova Club" ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2004.

Air Moldova Αεροδρόμια

1.Antalya

2.Athens

3.Bologna

4.Bucharest Otopeni

5.Chisinau

6.Dublin

7.Frankfurt

8.Istanbul

9.Kiev

10.Larnaca

11.London Gatwick

12.Lisbon

13.Madrid

14.Milano Malpensa

15.Moscow Domodedovo

16.Paris Charles de Gaulle

17.Rome Fiumicino

18.Soci

19.Surgut

20.St. Petersburg Pulkovo

21.Venice


Air Moldova - Θέσεις

Η εταιρεία προσφέρει 2 τύπους θέσεων στους επιβάτες της.

Economy Class: ανάλογα με την διάρκεια της πτήσης, προσφέρονται snacks και μικρά γεύματα, κρασί και μη-αλκοολούχα ποτά.

Business Class: ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για ξεκούραση και χαλάρωση, εφημερίδες, περιοδικά και γεύματα προσφέρονται από το in-flight bar.

Ψυχαγωγία εν Πτήσει

Κάθε επιβάτης λαμβάνεις ένα δωρεάν αντίτυπο του περιοδικού "Open Skies", το οποίο εκδίδεται κάθε 2 μήνες. Snacks και αναψυκτικά προσφέρονται σε όλους τους επιβάτες.

Φθηνές Πτήσεις Air Moldova - Κρατήσεις

Βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια της Air Moldova χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης της travelplanet24 και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα! Διαλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμού, τις επιθυμητές ημερομηνίες και κάντε κράτηση για τις πιο φθηνές πτήσεις της Air Moldova. Μετά την επιλογή της επιθυμητής πτήσης, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής (online με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητά) καθώς και να αναβαθμίσετε την εμπειρία και την ποιότητα του ταξιδιού σας αγοράζοντας ταξιδιωτική ασφάλιση και το ειδικό travel kit που παρέχει η travelplanet24. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο +30 211 107 97 99 καθώς και να στείλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Air Moldova (air tickets) - Παραλαβή

Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών εισιτηρίων της Air Moldova, σας αποστέλλεται sms καθώς και email επιβεβαίωσης της πτήσης σας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κράτησης σας. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά εκδίδονται τα αεροπορικά σας εισιτήρια, τα οποία από το 2007 είναι πλέον μόνο ηλεκτρονικά (e- air tickets). Για να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης, αρκεί να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και προαιρετικά τον κωδικό κράτησης της πτήσης σας.

Εισιτήρια Air Moldova - Κρατήσεις

Γιατί να κάνω κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων της Air Moldova με την travelplanet24; Αναζητήστε γρήγορα και εύκολα όλες τις διαθέσιμες πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις εξωτερικού της Air Moldova και ενημερωθείτε για τα δρομολόγια της Air Moldova μέσα από την travelplanet24. Γραφτείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές της Air Moldova.