Ανακοινώσεις για ξενοδοχεία

Με αφετηρία την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, η Travelplanet24 σταματά να παρέχει προς πώληση οποιουδήποτε είδους υπηρεσία διαμονής σε ξενοδοχεία ή προϊόντα ενοικίασης αυτοκινήτου σε όλο το κόσμο μέσα από το δίκτυο της.

«Η Travelplanet24, με άξονα την προσπάθεια να αποτελέσει μία ηγετική διεθνή παρουσία στον τομέα των ταξιδιών, ενισχύει τους πόρους της σε στρατηγικές αγορές στις οποίες προσβλέπει την μεγαλύτερη δυνατή ζήτηση και βελτιώνει τις προοπτικές ανάπτυξής της. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η παγκόσμια διαδικτυακή ταξιδιωτική αγορά είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς και το ότι η τεχνολογική καινοτομία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη στην ανάπτυξη της, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο σημαντικότερο προϊόν της εταιρείας μας, τα αεροπορικά εισιτήρια», δήλωσε ο Philipp Brinkmann, CEO της Travelplanet24/Tripsta. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μιας και κατέχουμε μια κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης αποτελεί ένα έγκριτο μέρος της επικέντρωσής μας στην μεταφορά.

Το όραμά μας στην Travelplanet24, ήταν πάντα να «προσφέρουμε την πιο προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να βρούνε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια».

Ο στόχος μας γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρος: να εδραιωθούμε ως ένας ηγετικός διεθνής «παίχτης» στον τομέα της μεταφοράς και των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η προσπάθειά μας είναι ένα τολμηρό βήμα προς το μέλλον, καθώς και μία επωφελής ενέργεια για τους πελάτες και τους μετόχους μας. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην παροχή των φθηνότερων αεροπορικών επιλογών και στην καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες μας.

Συγκεκριμένα :
 

  • Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε συνεργασίες με ακόμα περισσότερους παρόχους και θα επικεντρωθούμε σε άμεσες συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες, σε στρατηγικές αγορές ανά τον κόσμο.
     
  • Θα εργαστούμε πάνω στην εξατομίκευση του προϊόντος μας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία βασισμένη στις ανάγκες των χρηστών μας.
     
  • Θα επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στην τεχνολογία των Big Data, όπως το εργαλείο Price Radar το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να βρει την φθηνότερη αεροπορική τιμή μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών.
     
  • Θα επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στην mobile τεχνολογία, καθώς οι κρατήσεις μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται πολύ γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα